CURSURI ON-LINE

Clienții noștri primesc un curs GRATUIT!

Performanță cu un click! Câștigi timp, confort, bani!

Am obținut pentru dumneavoastră, clienții companiei noastre, un curs on-line gratuit, la alegere din Grila cursurilor on-line Faxmedia! Acest lucru este posibil datorită faptului că Big Media este o companie din Grupul Faxmedia – cel mai titrat furnizor de formare profesională pentru administrația publică. Desigur, această ofertă este valabilă doar pentru instituțiile publice care utilizează Aplicația de digitalizare a procesului de elaborare, emitere, adoptare, publicare și urmărire a actelor autorităților deliberative și executive locale prin MONITORUL OFICIAL LOCAL în format electronic de la BIG MEDIA. La cursul GRATUIT poate participa secretarul-general, responsabilul cu Monitorul Oficial Local sau orice altă persoană desemnată de către primarul comunei/orașului/municipiului. Așadar, nu pierdeți ocazia de a urma un curs absolut gratuit, cu certificare la alegere – puteți obține chiar și Certificat de absolvire de 30 de ore, așa cum cere Codul administrativ pentru promovarea în grad și în funcție! 

 

Este simplu: alegeți-vă cursul, completați voucherul și trimiteți-l la office@big-media.ro. Și grăbiți-vă! Locurile se epuizează rapid – sunt cursuri on-line dar am limitat participarea, astfel încât condițiile tehnice să fie cele mai bune! Calitate, tot pentru dumneavoastră!

 

Este bine să știți și că, la cererea instituției, Faxmedia organizează și orice curs on-line sau clasic, pe teme specifice (de exemplu, curs de Cod fiscal pentru direcția/serviciul de impozite și taxe locale dintr-un sector, muncipiu, oraș). Acestor instituții le putem oferi și consiliere pentru echiparea tehnică a unor centre proprii de comunicare on-line (formare, conferințe, expuneri, simpozioane etc.) profesionale; investiția într-un astfel de centru de comunicare on-line, care asigură condiții tehnice absolut incomparabile cu tehnica clasică (PC, laptop, telefon mobil), se amortizează foarte repede din eliminarea costului de timp și de bani presupus de deplasare și cazare.